Wat ‘ze’ zeggen

Over interne/verenigingscommunicatie, Nederlandse Rode Kruis

“Het jaar dat Joost bij Het Nederlandse Rode kruis heeft gewerkt, heb ik hem leren kennen als iemand die zeer betrokken is bij wat mensen beweegt. Volgens mij is dat de basis waarop je een meer gestructureerde aanpak kan bevorderen bij een intern communicatieproces. Hij bezit de deskundigheid om betrokkenen te motiveren en het was dan ook een plezier om met hem samen te werken. Goed communiceren is een kunst en zeker als je werkt met mensen die op verschillende niveaus (van abstract beleidsmatig tot concreet en uitvoering) met elkaar moet laten communiceren. Hij wist binnen onze organisatie deze processen in goede banen te leiden en wat nog belangrijker is, om betrokkenen, eigenaar te laten zijn van de eigen processen.”

Anton van Bergen, Programmaleider Versterken Besturen

“Joost is communicatief erg sterk. Hij schroomt niet om iedereen bij zijn projecten (interne communicatie) te betrekken. Persoonlijk contact met mensen staat bij hem voorop. Er bestaat geen goede interne communicatie zonder persoonlijk contact en respect voor elkaar.”

Gerrien Achterop, Contentmanager

Interne samenwerking

“Joost is een energieke adviseur interne communicatie, of zoals hij liever zegt: interne samenwerking. Met zijn advies brengt hij interne communicatie naar een hoger niveau door management en medewerkers niet alleen met elkaar te laten communiceren, maar optimaal te laten samenwerken. Hij is in staat om als een fotograaf in te zoomen op de essentie van de organisatie en van een negatief een positief te maken, op korte en lange termijn. Ik kan Joost dan ook van harte aanbevelen voor interne verander- en verbeterprojecten.”

Jan Posdijk, Managing Partner Profound Groep

Na visie-workshop, Gemeente Den Haag

“Mijn ervaringen met de workshop zijn heel positief. Vooral het in de voorbereiding op maat maken door aandacht te besteden aan onze organisatie en hoe wij dingen aanpakken. Door met concrete cases te werken en de hele groep aan het werk te zetten, worden zaken heel herkenbaar, blijft het dichtbij en kunnen oplossingen ook beter toegepast worden. Vooropgesteld dat je dat als groep/afdeling wilt en nuttig vindt.
Interne communicatie heeft met heel veel aspecten van onze organisatie te maken. Daardoor ontstond het luxe-probleem in deze vooral bewustwordingsbijeenkomst dat we te veel wilden behandelen. Maar aan het eind van de middag hebben we de meeste materie genoeg weten te raken om een aantal belangrijke inzichten te laten beklijven.
Overigens sloot ook een delegatie van onze OR aan bij de workshop. Een aantal leden van de OR vormen een communicatie/pr-commissie. Toen ze hoorden wat wij gingen doen, raakten ze zelf ook enthousiast. Door de workshop hebben ze enig inzicht gekregen wat er bij interne communicatie komt kijken. Ze ervaarden het als positief en leerzaam.”

Didi Corver, Gemeente Den Haag

Over Het Nieuwe Werken, UWV

“Joost heeft binnen mijn programma Het Nieuwe Werken gewerkt aan de communicatie, draagvlak en interacties. Joost had goede kijk op de zaken die nodig zijn om te dialogiseren.”

Hans van Leeuwen, Programmamanager, UWV

 

Interne/verander-commununicatie, Havenbedrijf Rotterdam

“Concerning communication Joost has always been my example. He knows how to touch the essence of a case. He’s a well educated and enthousiastic guy. If you’re having internal issues concerning communication you should consult Joost. I’m sure he will turn your problems into benefits and sollutions. He’s the communication specialist you need.”

Ron van Workum, Chief Designer, Port of Rotterdam

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s